FACEM CASA CASĂ

Amur Iasi si-a impartit produsele in patru mari categorii (hale metalice, acoperisuri, ferestre, porti), atat pe domeniul rezidential cat si pe domeniul industrial, descrise mai jos:

hale metalice Halele metalice sunt o solutie excelenta pentru constructia de spatii pentru ateliere, depozite, spalatorii, showroom-uri, birouri, spatii de productie, constructii provizorii de santier.

Constructiile de tip hala sunt cele mai adaptate ritmului de dezvoltare actual. Halele cu structura metalica sau mixta au grad redus de dificultate in proiectare si executie.
Profitati de timpii foarte redusi de montare a unei hale metalice in raport cu celelalte tipuri de constructii.

 

acoperisuri Acoperisurile tip tigla metalica sunt cea mai moderna, rapida, estetica si sigura solutie pentru acoperisuri. De asemenea, nu este de neglijat nici costul relativ redus in comparatie cu alte tipuri de acoperisuri care confera avantaje similare.

Tabla Plana este ideala pentru renovari cladiri istorice
Sistemul de jgheaburi si burlane Lindab asigura o colectare eficienta si drenarea precipitatiilor de pe acoperisul casei tale. 

 

tamplarie pvc

Cateva argumente pentru alegerea profilelor PVC Trocal: solutie economica, executata individual, estetica, protejeaza de frig si zgomot, paleta coloristica diversa

 

Cu o experienta de peste 60 de ani, Velux pune la dispozitia clientilor o gama completa de produse destinate incaperilor amenajate la mansarda.
Ferestrele de mansarda VELUX fabricate din lemn de pin nordic atent selectionat, stratificat, avand geam termopan izolator fiind disponibile intr-o gama variata de dimensiuni.

 

porti industriale si usi de garaj Usile de garaj Lindab Doorline sunt etanse, sigure si de calitate superioara. Componentele usilor de garaj Lindab sunt facute sa reziste capriciilor vremii pe o perioada indelungata

Portile sectionale industriale sunt solutii pentru inchiderea spatiilor industriale mari (pana la 8 metri latime si 6,7 metri inaltime) si situatii constructive specifice
Portile industriale beneficiaza de sisteme de actionare astfel incat sa reziste la traficul intens specific spatiilor industriale.

 

Furnizori

Lindab Bramac Velux Trocal Gerard

Parteneri

Attica ADS Construct

Esti client Amur ?

username:
password:

*username si parola sunt oferite de inginerul de vanzari in momentul incheierii contractului


Configuratorul de Hale

ConfiguratorulDeHale

Romana Deutsche